OM OSS

Vi tar utfordringer på strak arm og setter oss gjerne litt hårete mål. Det å tørre å flytte grenser, følelsen av å mestre og gjøre noe sammen er fantastisk. Flere av oss har tatt Brattkort (Fjellklatrersertifikat) og sammen har vi mål om å klare Store Skakastølstind om ikke så alt for lenge! Dette krever og grundige forberedelser. Sammen har vi vært på Gaustadtoppen, både sommer og vinter. Vi har fokus på kvalitet og sikkerhet, og på vei til Snønuten i høst snudde vi før toppen grunnet for mye snø. Nytt forsøk kommer. Den siste STORE opplevelsen var turen vi hadde til Alpene sommeren 2013, jubileumsturen. Via Ferrata var hoved aktiviteten (Se bilde)

Epcon AS ble etablert i april 1988 av tre erfarne fagpersoner og er fortsatt eid av ansatte. I dag teller vi ni ansatte. Fem sivilingeniører/mastere, to ingeniører, en byggmester og en kontorleder. Epcon er aktivt medlem i RIF – Rådgivende ingeniørers forening. Gjennom RIF er firmaet ansvarsforsikret i høyeste bonusklasse. Vi ivaretar våre ansatte bestående av et bredt forsikringsprogram gjennom liv-, pensjon-, reise- og yrkesskadeforsikring.

TORE SKJÆVELAND
Daglig leder, Ingeniør.
22 års relevant erfaring innen prosjekt- og bygg administrasjon.
Prosjekt og byggeleder.
Mob: 97080945
tores@epcon.no
JON AARRESTAD
Sivilingeniør.
En av gründerne. Over 35 års relevant erfaring innen prosjekt- og bygg administrasjon. Prosjekteringsleder. Spesialkompetanse innen Næringsmiddelindustrien.
Mob: 90977156
jona@epcon.no
MIKAL BJØRLØW
Ingeniør.
En av gründerne. Over 40 års relevant erfaring innen prosjekt- og bygg administrasjon. Solid byggeledererfaring. Spesialkompetanse innen byggejuridisk bistand. Mikal er nå blitt pensjonist men lurer litt i kulissene.
Mob: 91656137
mikbjo@epcon.no
TROND SINNES
Sivilingeniør.
22 års relevant erfaring innen prosjekt- og bygg administrasjon. Prosjekt- prosjekteringsleder og byggeleder.
Mob: 90142352
tronds@epcon.no
OTTAR TOPPE
Ingeniør.
34 års relevant erfaring inne bygg prosjektering, prosjektutvikling, prosjekt- og byggeledelse.
Mob: 90549233
otttop@epcon.no
ANGELA RAUSCH
Bygningsarkitekt.
Bygningsarkitekt (diplomingeniør) fra Tyskland. 12 års erfaring, de siste 5 i Norge. Prosjekt og byggeleder. Epcon´s ressursperson ifm Epcon´s rolle som ansvarlig søker.
Mob: 96627458
angelar@epcon.no
STIAN HAGA
Byggmester.
Byggmester med over 5 års erfaring. Prosjektleder og Byggeleder.
Mob: 98494747
stianh@epcon.no
LIUBOV FEDOTOVA (LUBA)
Luba mod SHA-koordinator (for tiden i mamma permisjon)
Master i Samfunnssikerhet og Risikostyring . SHA-koordinator i prosjekterings- og utførelsesfasen av byggeprosjekter. 4 års erfaring i bygg og anlegg bransjen.
Mob: 96903223
liubov@epcon.no
SIGNE LISE FØRLAND
SHA-koordinator, vikar
HMS-ingeniør, sertifisert kvalitetsleder og revisjonsleder kvalitet. SHA-koordinator i prosjekterings- og utførelsesfasen av byggeprosjekter. 17 års erfaring innen systematisk HMSK-arbeid og -ledelse.
Mob: 90400796
signef@epcon.no
MAI-LILL PEDERSEN
Resepsjonist/administrasjonsmedarbeider.
Mob: 51886600
mai-lills@epcon.no