Jobb i Epcon

Høy kvalitet, ærlighet og god byggeøkonomi

Epcon mot nye høyder

Vi vet at det er stor etterspørsel etter dyktige ingeniører. Er du den som tør spørre: Er jeg fornøyd med utfordringene i arbeidsdagen der jeg er? Bygger jeg kompetansen min stadig sterkere slik at jeg får en CV som blir stadig mer imponerende? Har jeg muligheter for å vokse i jobben og på sikt opparbeide eierandeler i selskapet jeg er med på å bygge opp?

Epcon er et solid firma med et svært godt arbeidsmiljø og en bred kundebase. Alle som er ansatt hos oss trives fordi de får jobbe med så mye spennende. Vår prosjektportefølje kan gå fra et meieriprosjekt via et spennende kirkebygg, en idrettshall, brannstasjon eller til utfordringer på en flyplass. Vi har mye å gjøre og styrker kanskje firmaet med deg om du skulle passe.

Ansvarsområder
Du kan velge å spesialisere deg eller variere mellom følgende fagfelt: PROSJEKTLEDELSE, PROSJEKTERINGSLEDELSE OG BYGGELEDELSE. Epcon er også kjent for å ha god kontroll på HMS /SHA. Økende etterspørsel etter denne tjenesten gjør at vi også på dette feltet vurderer å øke kapasiteten.

Firmatur til Italia i september 2018
Vi utfordret og flyttet egne grenser oppe i Alpene hørten 2018. En innholdsrik 30 års jubileumstur gav minner for livet. Utrolig hva man kan oppnå sammen med flotte kolleger.

En sporty gjeng
Hos oss får du fantastiske og entusiastiske kolleger og kjekke opplevelser. Med viljestyrke og evnen til å ta utfordringer vil du oppleve at sammen får vi til det meste.

Ta kontakt med daglig leder Tore Skjæveland på 970 80 945 for en uforpliktende prat.