Vidsynet

Vidsynet

apr 30, 2018

Vidsynet er tilrettelagt for deg som har passert 55 år og ikke har hjemmeboende barn.

Dette unike prosjektet retter seg mot smarte folk som ønsker å bo enkelt og godt nå, og om 20 år. Selv om du er supersprek i dag er det fint å vite at det er terskelfrie overganger. Gulvene er lagt med enstavs-parkett som det er godt å gå barbeint på. I tillegg er flere av leilighetene tilrettelagt for rullestolbrukere.

Leilighetene bygges med smarthus teknologi. Det betyr blant annet at temperatur og lys i leiligheten kan styres fra mobiltelefonen. Det betyr også at du enkelt kan låse opp ytterdøren for håndverkere, handlehjelp eller familie, enten du er hjemme eller tilfeldigvis befinner deg på den andre siden av jordkloden.

Vidsynet ligger på en sentrumsnær utsiktstomt med behagelig gåavstand til byen.

Her bor du fremtidsrettet med geniale løsninger både ute og inne. Er du ofte på reise, er det enkelt for naboen å ta inn posten og holde et øye med hjemmet ditt.

De ni splitter nye leilighetene vil utgjøre et sameie med eget styre. I fellesskap bestemmer dere hva dere vil samarbeide om og hva som skal inkluderes i fellesutgiftene. Vaskehjelp kan være et naturlig gode. Det kan også vask av vinduer, både innvendig og utvendig. Vask og skift av sengetøy kan også være en kjærkommen luksus. Hvis mange nok ønsker dette, vil det også være mulig å koordinere levering av dagligvarer på døren. Medisinske tjenester og personlig pleie kan også tilbys etter behov. Dere kan også samarbeide om kjøre og bringetjenester.

Alle har privat P-plass og en ideell andel i fellesleilghet og uteområde.

Last ned brosjyre for å lese mer

Previous

Next